DOSTAVA

Naručeni proizvod ćete dobiti u roku od dva radna dana od trenutka naručivanja. Isporuku vrši kurirska služba DExpress radnim danima od 08:00 do 17:00h. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom isporuku možete da očekujete u roku od pet dana. Za više informacija o dostavi, pozovite nas na 060 / 810 92 76.

 

PLAĆANJE

Proizvode koje poručite od nas možete platiti na više načina:

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA
Prihvatamo sledeće platne kartice : VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA, PayPass™ platni stiker. Nakon potvrde narudžbenice, bićete preusmereni na sajt Banka Inteza. Na tom sajtu vršite unos podataka sa platne kartice. Ukoliko je transakcija uspešno obavljena bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. Ukoliko transakcija iz nekog razloga ne bude obavljena, takođe ćete biti vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem o neuspeloj transakciji. Tada možete pokušati ponovo ili izabrati drugi način plaćanja. Iz sigurnostnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo banci kao procesoru kartica, pa se kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Ova opcija će uskoro biti dostupna na našem sajtu

PLAĆANJE POUZEĆEM
Plaća se iznos sa porudžbine prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši gotovinski na ruke kuriru. Za sve porudžbine isporuka je besplatna.

Napominjemo da se svi vaši podaci koriste u skladu sa Pravilima o zaštiti i obradi podataka i u skladu sa zakonima iz Opšte regulative o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation - GDPR).

 

 

 

Copyright © Pista fashion store