O NAMA

Pista Vam pruža robu najboljih svetskih brenodova: Karl Lagerfeld,  Emporio Armani, John Richmond, Guess,  Antony Morato, Armani Excange, Trussardi, Gaudi, Fracomina, Roberto Cavalli, Kocca, Bogner, Replay i drugi. Mi nudimo jedinstvenu odeću i obuću svima koji cene raznolikost, stil i komfor.

Došli ste na pravo mesto za osvežavanje Vašeg ormana. Svakodnevno predstavljamo najnovije kolekcije sa ulica Londona, Beča, Milana, Rima, Pariza i Njujorka. Pista je Vaša refleksija i obezbeđuje sve što je potrebno Vašem ormanu – od svakodnevnih odevnih kombinacija do limitiranih i ekskluzivnih kolekcija!

Pista Vam pomaže da usavršite Vaš izgled i pratite vrhunsku svetsku modu sa ciljem da svaka kupovina bude vrhunsko iskustvo. Cenimo Vaše komentare, bili oni pozitivani ili konstruktivni, i konstantno radimo na unapređenju Vašeg iskustva kupovine.

Pozovite nas ili posetite Pista radnje u Nišu i Leskovcu i dozvolite nam da Vam pomognemo pri dizajniranju vašeg ormana!

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do naše radnje, nikakav problem. Mi šaljemo robu na vašu kućnu adresu! Odaberite odeću i obuću sa našeg sajta i biće na vašoj kućnoj adresi u narednih 48 sati.

Copyright © Pista fashion store