REKLAMACIJE

Pistafashion.rs tim je svestan vaših prava kao kupaca i posvećeni smo unapređenju vašeg poverenja kada je u pitanju kupovina putem Interneta. Zbog toga smo rešili da postupak reklamacije maksimalno pojednostavimo, kako bismo vam u što većoj meri olakšali posao.

Bitna napomena:
Svako oštećenje pri transportu, nedostajanje nekih delova proizvoda i eventualnu neispravnost nekog proizvoda, kao kupac ste dužni da prijavite u roku od 24h od prijema robe. Primljenu robu ste dužni da proverite po prijemu i ako je došlo do greške, potrudićemo se da je u najkraćem roku ispravimo. Ukoliko na proizvodu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova ili nagnječenja, savetujemo da takvu pošiljku ne preuzimate.

Oštećena roba

U slučaju neispravne robe, molimo Vas da nam pošaljete e-mail sa naslovom REKLAMACIJA na info@pistafashion.rs kako bi naš agent za reklamacije u najbržem mogućem roku mogao da odreaguje na Vaš zahtev.

Pistafashion.rs posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije i poštuje prava svojih kupaca. Ukoliko ste u bilo kakvoj nedoumici, slobodno nas kontaktirajte i dobićete konkretna uputstva kako da ostvarite reklamaciju. Naravno, molimo vas da čuvate originalna pakovanja i račun.

Zamena veličine i boje

Za proizvod koji ste naručili, moguća je zamena za veći ili manji broj kao i zamena za drugu boju, ukoliko je imamo na stanju. U ovom slučaju postupak je sledeći:

  • Pozovite nas telefonom na 060 / 810 92 76 i prijavite zamenu proizvoda;
  • Pošaljite nam proizvod nazad;
  • Doplatite poštarinu za ponovno slanje (uputstvo ćete dobiti putem telefona ili putem e-maila);
  • Kada primimo vraćeni artikal i vašu doplatu za poštarinu, poslaćemo vam zamenjeni proizvod.

Odustajanje od kupovine

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača kupovina putem naše internet prodavnice smatra se prodajom na daljinu. Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu u roku od 14 dana od dana kada mu je proizvod isporučen, bez navođenja razloga i dodatnih troškova, osim troškova iz članova 34 i 35 Zakona o zaštiti potrošača (“Službeni glasnik RS”, br. 62/2014 i 6/2016 – drugi zakon). Jednostranim raskidom kupac se oslobađa ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povrata robe. U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca. Iznos plaćene robe biće vraćen kupcu nakon što roba bude vraćena trgovcu. Trgovac ima pravo da uskrati povrat novca ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju usled neadekvatnog ili nepravilnog rukovanja istom od strane potrošača.

Prilikom povrata robe istu je potrebno vratiti u ispravnom stanju, nekorišćenu i u originalnom pakovanju na kome ne sme biti oštećenja, sa svim zakačenim etiketama i oznakama. Kupac je dužan da vrati robu trgovcu ili licu ovlašćenom od strane trgovca, bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe. Smatraće se da je roba vraćena u roku ako je potrošač poslao robu pre isteka gore navedenog roka od 14 dana.

Troškove vraćanja robe i novca snosi isključivo potrošač, izuzev u slučajevima kada potrošač od trgovca dobije neispravan ili pogrešan proizvod.

Podaci koje potrošač unese u Obrazac o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, služe isključivo u svrhe evidentiranja izmena u prometu robe i trgovac ih neće koristiti u druge svrhe.

Koraci prilikom odustanka od kupovine (14 dana od dana prijema artikla)

1. Kontaktirajte naš tim na broj telefona 060 / 810 92 76

2. Popunite obrazac za Odustanak od ugovora u kupoprodaji zaključenog na daljinu. Obrazac možete preuzeti ovde. Popunjen obrazac spakujte zajedno sa proizvodom koji vraćate.

3. Artikal koji vraćate neophodno je vratiti isključivo putem kurirske službe DExpress. Pomenutu kurirsku službu možete pozvati putem broja telefona: 011 / 331 33 33 radnim danima od 08:00 – 17:00h i dogovoriti preuzimanje pošiljke. Roba se šalje sa naznakom: “Pistafashion Internet prodavnica” - na adresu: Obrenoivćeva bb, 18 000 Niš, Srbija

Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je isti ispravan i neoštećen. Ukoliko se utvrdi da je roba vraćena u ispravnom stanju iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, biće vraćen najkasnije u roku od 14 dana od prijema proizvoda. U slučaju da je proizvod vraćen trgovcu oštećen ili u neispravnom stanju kupac je isključivo odgovoran i trgovac će odbiti vraćanje novca, a proizvod će biti vraćen kupcu o njegovom trošku.

 

 

 

 

Copyright © Pista fashion store